Ionuţ Mazilu, convocat în locul lui Adrian Mutu la echipa naţională

Selecţionerul Răzvan Lucescu l-a convocat, duminică, pe atacantul Ionuţ Mazilu în lotul României pentru partida cu reprezentativa Insulelor Feroe din preliminariile grupei a 7-a a Cupei Mondiale, pentru a suplini absenţa lui Adrian Mutu, suspendat în urma meciului cu Serbia, de la Belgrad.

46 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Mazilu, convocat în locul lui Adrian Mutu la echipa naţională

Ionuţ Mazilu, convocat în locul lui Adrian Mutu la echipa naţională (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Mazilu, care este legitimat la formaţia ucraineană Arsenal Kiev, este aşteptat în cantonamentul de la Mogoşoaia în cursul serii de duminică sau, cel târziu, luni dimineaţă, informează site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

Jucătorul Tiberiu Ghioane a devenit şi el indisponibil pentru partida cu Insulele Feroe din cauza unei preleziuni la piciorul stâng, fotbalistul de la Dinamo Kiev părăsind cantonamentul echipei naţionale.

Reprezentativa României va susţine, miercuri, de la ora 21.00, pe stadionul "Ceahlăul" din Piatra Neamţ, ultimul meci din preliminariile grupei a 7-a a Cupei Mondiale din 2010, în care va întâlni selecţionata Insulelor Feroe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici