Ionuţ Negoiţă cere îngheţarea playout-ului: „Nu ar fi normal ca Dinamo să retrogradeze” | EXCLUSIV

  • Dinamoviştii au fost băgaţi în carantină pentru două săptămâni
  • LPF o va programa pe Dinamo să joace, după finalizarea anchetei epidemiologice
  • Dinamo ar putea fi nevoită să apeleze la juniori pentru a încheia sezonul pe teren
1530 afișări
Situaţia e tot mai gravă la Dinamo. Direcţia de Sănătate Pulbică (DSP) Ilfov a băgat aproape întreaga echipă în carantină, timp de 14 zile, iar baza de la Săftica a fost închisă. 18 jucători şi o persoană din staff au COVID-19. Ancheta epidemiologică continuă, dar la finalul acesteia LPF i-ar putea programa pe dinamovişti să joace din nou în Liga 1. Foarte probabil, echipa va fi nevoită să folosească juniori pentru a încheia sezonul. Ionuţ Negoiţă se teme de retrogradare şi cere îngheţarea playout-ului
 
 
„N-ar trebui să retrogradeze din punct de vedere fotbalistic.  Într-adevăr, au fost ceva probleme cu acea perioadă de pauză, cu perioada de carantină, de stare de urgenţă, care ne-au scos din ritm. Avem un lot valoros, nu avem cum să retrogradăm cu acest lot! În condiţiile date, nu ar fi normal să se retrogradeze, că sunt condiţii speciale”, a spus Negoiţă.
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici