Ionuţ Negoiţă, de acord să vândă Dinamo pe 1 leu. ”Am vorbit deja cu notarul să pregatească actele”

  • ADPD a anunţat ieri intenţia de a cumpăra pachetul majoritar de acţiuni al clubului Dinamo.
  • Ionuţ Negoiţă este de acord să vândă Dinamo în schimbul unui leu.
  • Negoiţă îi aşteaptă marţi pe reprezentanţii ADPD să semneze actele.
224 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Negoiţă, de acord să vândă Dinamo pe 1 leu. ”Am vorbit deja cu notarul să pregatească actele”

Ionuţ Negoiţă, de acord să vândă Dinamo în schimbul unui leu

Ionuţ Negoiţă este de acord cu propunerea celor de la asociaţia ”Dinamovişti pentru Dinamo”, aceea de a vinde pachetul majoritar de acţiuni ale clubului în schimbul unui leu.

Afaceristul spune că deja actele au fost pregătite, iar marţi îi aşteaptă pe reprezentanţii ADPD să semneze tranzacţia.

”Da, sunt de acord cu intenţia Asociaţiei ADPD, astfel că le-am transmis reprezentanţilor ADPD un mail prin care îi învit să semnăm, marţi după Paşte, contractul de vânzare cumpărare al pachetului de acţiuni. Am vorbit deja cu notarul să pregatească actele”, a spus Ionuţ Negoiţă pentru ProSport.

Ieri, reprezentanţii ADPD au anunţat că doresc să cumpere pachetul majoritar de acţiuni al clubului Dinamo Bucureşti în schimbul sumei de 1 leu.

Bazele asociaţiei ”Dinamovişti pentru Dinamo” au fost pune în 2018, iar printre membrii fondatori se numără Cornel Dinu, Răzvan Oprea, Emil Udeanu, Stefan Demci, Bogdan Pancu, Adrian Lungu, Cosmin Csender, Robert Bălăceanu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici