Ionuţ Negoiţă: Nu cred că Nemec se va duce la rivala noastră

Finanţatorul echipei Dinamo Bucureşti, Ionuţ Negoiţă, a confirmat oferta de 500.000 de euro primită de la FCSB pentru Adam Nemec, dar s-a arătat încrezător că internaţionalul slovac va rămâne la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare.

171 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Negoiţă: Nu cred că Nemec se va duce la rivala noastră

Ionuţ Negoiţă: Nu cred că Nemec se va duce la rivala noastră

"Nu cred că Nemec se va duce la rivala noastră. Problema este alta. Atât timp cât Steaua încasează, de ani buni, sume foarte mari din Europa, din transferuri de jucători, nu am fi realişti dacă ne-am compara cu ei. Eu sunt realist şi nu am zis niciodată că o să fac minuni. Din punct de vedere financiar, eu mi-am făcut treaba faţă de Nemec.

Mi s-a propus (n.r. - suma de 500.000 de euro de la FCSB), dar asta nu înseamnă că se şi realizează. Mai este mult până la iarnă, dar eu nu cred că Nemec va ajunge acolo. Din păcate, situaţia în care suntem nu este nici pentru el foarte încântătoare", a declarat Ionuţ Negoiţă, la Digi Sport.

TITLURILE ZILEI

Negoiţă a dezvăluit că a propus aducerea lui Eric la echipă, dar a fost refuzat de staff-ul tehnic: "De exemplu, Eric – care joacă foarte bine – mi-a plăcut dintotdeauna. Eu am zis: «uite, Eric dă semnale că vrea să vină la noi». A fost refuzat de fiecare dată. E doar un exemplu şi mă limitez în a spune tot".

Campioana en titre FC Viitorul a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Dinamo Bucureşti, în ultimul meci al etapei a 16-a din Liga 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici