Ionuţ Popa: Eu nu le interzic jucătorilor să bea, ba le dau unul-două pahare de vin înainte de meci

Antrenorul echipei CS Mioveni, Ionuţ Popa, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că el nu le interzice jucătorilor să bea, chiar le dă unul-două pahare de vin înainte de meci, dar nu acceptă ca fotbaliştii să zăbovească în cluburi după ora 23.00.

81 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa: Eu nu le interzic jucătorilor să bea, ba le dau unul-două pahare de vin înainte de meci

Ionuţ Popa: Eu nu le interzic jucătorilor să bea, ba le dau unul-două pahare de vin înainte de meci (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Popa a făcut aceste afirmaţii după ce în presa locală a apărut un articol, în care se arăta că mai mulţi jucători ai echipei agreşene, printre care vedetele Nicoale Dică, Adrian Neaga şi Andrei Mărăgăritescu, au petrecut până dimineaţa într-un bar, cu trei zile înainte de meciul cu Universitatea Cluj din prima etapă a Ligii I.

"Mă enervează când se face din ţânţar armăsar. Eu nu le interzic jucătorilor să bea, ba din contră le dau unul-două pahare de vin înainte de meci. După acel antrenament de la Piteşti, Neaga mi-a cerut voie să strângă echipa. Le-am zis că au voie, dar să nu depăşească limita bunului simţ. La 22.10, Neaga m-a sunat şi mi-a spus că a plecat. Restul a plecat la 22.30. Eu nu accept să văd jucătorii în oraş după ora 23.00. Dacă îi vede cineva să-mi dea telefon şi mă duc eu să-i iau de la masă, le dau doi pumni şi le mai dau şi amendă", a declarat Popa.

La rândul său, Nicolae Dică a declarat că 14-15 jucători au ieşit împreună la terasă, dar au stat numai până la ora 22.30.

"A fost o ieşire colectivă cu 14-15 jucători. S-a stat până la ora 22,30 şi nu până dimineaţa. Şi putem dovedi cu nota de plată şi cu înregistrările video. Am încercat să facem ceva să stăm toţi jucătorii împreună să ne cunoaştem, pentru că, de exemplu Mărgăritescu venise cu trei zile înainte la echipă, iar Naidin cu patru. N-am venit la Mioveni să se scrie că beau şi că sunt alcoolist. În 12 ani de carieră nu am apărut în niciun ziar cu vreun scandal că am băut sau am fost în club. Mai mult, de noi ştiau şi antrenorii", a declarat Nicolae Dică.

Formaţia Universitatea Cluj a învins, vineri, în deplasare, echipa CS Mioveni, cu scorul de 1-0, într-un meci care a contat pentru prima etapă a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici