Ionuţ Popa: Fără şase jucători de valoare ACSM U Poli Iaşi nu poate trage la promovare

Antrenorul Ionuţ Popa, care urmează să fie instalat la conducerea tehnică a formaţiei ACSM U Poli Iaşi, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că pentru a spera la promovarea în Liga I, gruparea moldoveană are nevoie de cel puţin şase jucători de valoare.

20 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa: Fără şase jucători de valoare ACSM U Poli Iaşi nu poate trage la promovare

Ionuţ Popa: Fără şase jucători de valoare ACSM U Poli Iaşi nu poate trage la promovare (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"S-a văzut în prima etapă că lotul pe care îl are Iaşiul este foarte departe de pretenţiile unei echipe care vrea să atace promovarea. Fără şase jucători de valoare nu putem trage la promovare. Cu lotul de acum, în cel mai bun caz ne vom bate pentru loc la mijlocul clasamentului. Am vorbit cu domnul Sichitiu şi acesta mi-a spus că lucrurile se vor rezolva în această săptămână când vor fi aduşi mai mulţi jucători. Este foarte important să nu pierzi primele meciuri pentru că pe urmă este greu de recuperat. I-am spus domnului preşedinte (n.r. - Grigore Sichitiu) că nu voi veni la Iaşi dacă nu există un lot cât de cât competitiv", a spus Ionuţ Popa.

Tehnicianul care a urmărit din tribună partida cu ACU Arad a adăugat că valoarea arbitrajului din Liga a II-a este foarte scăzută. "Ce arbitraje sunt în Liga a II-a... Nu aţi văzut ce a făcut Monea, ăla de la Cluj? L-a eliminat aiurea pe Petcu şi nu l-a eliminat pe Petrescu, de la ACU. Etapa asta a avut Iaşiul de suferit, etapa următoare Monea, ăsta, va greşi împotriva altei echipe", a afirmat Ionuţ Popa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici