Ionuţ Radu, infectat cu noul coronavirus. Portarul a primit rezultat pozitiv în urma testării pentru COVID-19

  • Radu s-a reîntors în lotul lui Inter după ce a fost împrumutat la Parma sezonul trecut
  • Mai multe focare de COVID au apărut în Serie A în ultimele săptămâni
  • Inter - AC Milan se va juca pe 17 octombrie
266 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Radu, infectat cu noul coronavirus. Portarul a primit rezultat pozitiv în urma testării pentru COVID-19

Inter Milan a confirmat astăzi că Ionuţ Radu are COVID-19.

Portarul naţionalei nu este singurul infectat din lotul Nerazzurilor.

Alţi doi colegi de-ai săi, mijlocaşul Roberto Galgliardini şi Radja Nainggolan au fost şi ei găsiţi pozitivi în urma testelor efectuate de club ieri.

Cei trei au intrat în izolare şi vor lipsi din lotul lui Inter pentru derby-ul cu AC Milan din etapa următoare, alături de Alessandro Bastoni şi Milan Skriniar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici