Ionuţ Stroe, Ministrul Tineretului şi Sportului, a anunţat că pe 1 iunie va fi decis viitorul sportului românesc

  • Toate competiţiile sportive din România au fost suspedante la începutul lunii martie, din cauza epidemiei de coronavirus
  • Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a spus că pe 1 iunie se va lua o decizie despre reluarea competiţiilor sportive
  • Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat că Liga 1 s-ar putea relua începând cu 13 iunie
650 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Stroe, Ministrul Tineretului şi Sportului, a anunţat că pe 1 iunie va fi decis viitorul sportului românesc

Ionuţ Stroe, Ministrul Tineretului şi Sportului, a anunţat că pe 1 iunie va fi decis viitorul sportului românesc

Mai sunt 8 zile şi vom afla dacă şi ce activităţi sportive din România se vor relua în această vară. Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a anunţat că pe 1 iunie se vor lua decizii cu privire la toate sporturile. 

Referitor la Liga 1, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat vineri, 22 mai, că începând cu 1 iunie jucătorii se vor putea antrena împreună, iar data de start a sezonului 2019-2020 va fi 13 iunie. 

Ionuţ Stroe, Ministrul Tineretului şi Sportului, sursă ProX: Pe 1 iunie vom avansa data la care se poate începe Liga 1 şi vom defini clar reguli care să definească cadrul care să asigure sănătatea tuturor participanţilor, dar totul depinde de ce se întâmplă cu evoluţia pandemiei. Anunţul pe care îl vom face nu vizează doar fotbalul, ci întreg sportul. Dacă vom considera că sunt măsuri specifice fiecărui sport în parte, le vom lua".

În acest moment, CFR Cluj este liderul din play-off, cu 30 de puncte, urmată de FCSB şi Universitatea Craiova, la egalitate de puncte, 26. Poziţiile 4 şi 5 sunt ocupate de Astra Giurgiu şi Botoşani cu câte 24 fiecare, iar ultimul loc este al grupării Gaz Metan Mediaş, 23 de puncte. În play-out Viitorul este lider cu 24 de puncte, în timp ce Dinamo este pe locul 4, la egalitate de puncte cu Hermannstadt, de pe poziţia a 3-a. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici