Ionuţ Voicu: Îl vom ajuta financiar pe Costel Enache

Căpitanul echipei CSMS Iaşi, Ionuţ Voicu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că jucătorii grupării ieşene şi staful tehnic s-au alăturat campaniei demarate de Marius Croitoru pentru ajutorarea fiului lui Costel Enache, transmite corespondentul MEDIAFAX.

132 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Voicu: Îl vom ajuta financiar pe Costel Enache

Ionuţ Voicu: Îl vom ajuta financiar pe Costel Enache (Imagine: Shutterstock)

"Ne-am alăturat şi noi campaniei demarate de Marius Croitoru. Îl vom ajuta şi noi financiar pe Costel Enache, cel care a fost antrenor şi la CSMS Iaşi. Jucătorii şi staful tehnic am decis să punem fiecare o sumă de bani pentru a-l ajuta pe Costel Enache. Golubovici, care l-a avut antrenor la Ceahlăul, şi-a donat prima de la victoria cu CSU Craiova. În plus, toţi banii strânşi din amenzile care s-au dat la nivelul vestiarului vor fi şi aceştia donaţi. Golubovici se va ocupa ca suma strânsă să ajungă la Costel Enache", a spus Ionuţ Voicu.

Fundaşul formaţiei ieşene a mai precizat că îşi doreşte să continue în dealul Copoului şi sezonul viitor. "Eu sper că voi fi declarat jucător liber de contract. Bineînţeles că prima mea opţiune va fi CSMS Iaşi. La sfârşitul campionatului, voi discuta cu domnul Prunea şi sper că voi rămâne la Iaşi".

Jucătorul a menţionat că speră ca Rapid Bucureşti să se salveze de la retrogradare. "Îmi doresc şi cred că Rapid se va salva de la retrogradare. Au un meci dificil cu Craiova, dar eu cred că e greu să mai ia cineva puncte în Giuleşti. Pe urmă mai au două partide pe care sunt convins că vor reuşi să le câştige şi să rămână şi ei în Liga I", a conchis Ionuţ Voicu.

Fiul lui Costel Enache, Denis, are o tumoră cerebrală şi trebuie operat la o clinică specializată din Viena. La 7 mai, căpitanul echipei FC Botoşani, Marius Croitoru, declara că îşi va vinde tricoul de joc pentru a-l ajuta pe Enache.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici