Iordănescu: Am avut momente moarte, jocul a fost influenţat de lipsa de omogenitate

Anghel Iordănescu, selecţionerul echipei naţionale de fotbal, a declarat că jocul de sâmbătă a fost influenţat de lipsa de omogenitate, dar au fost şi lucruri pozitive, după meciul amical România-Lituania, scor 1-0.

379 afișări
Imaginea articolului Iordănescu: Am avut momente moarte, jocul a fost influenţat de lipsa de omogenitate

Iordănescu: Am avut momente moarte, jocul a fost influenţat de lipsa de omogenitate

"Cred că pot spune că s-a încheiat cum trebuie, prin prisma faptului că am câştigat. Chiar dacă am câştigat cu 1-0, am avut multe momente bune, dar trebuie să precizez că am avut şi momente moarte în echipa noastră. Trebuie să luăm în calcul şi că am avut multe schimbări, am avut jucători care au debutat şi ţin să-l remarc aici pe Nicuşor Stancu (n.r.-Stanciu). Publicul a fost cald cu echipa naţională, iar gazonul a fost bun. Sper ca până la ora jocului de duminică să se corecteze problema cu gazonul la Cluj", a declarat Anghel Iordănescu la Dolce Sport.

Selecţionerul României s-a plâns şi de situaţia celor mai mulţi stranieri, care prind rar echipa: "Măţel nu joacă la echipa lui de club, Torje nu mai este titularul pe care îl ştiam la echipa de club. Mai sunt şi alţii, dar o să mă opresc aici."

Iordănescu susţine că a menajat mai mulţi titulari în amicalul cu Lituania, iar cu Spania vom arăta altfel: "Am menajat şi câţiva jucători pentru meciul cu Spania, jucători care au dus greul în meciurile din preliminarii. Vom schimba personajele la meciul cu Spania, nu sistemul", a declarat Anghel Iordănescu la Dolce Sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici