Iordănescu: Am făcut un joc bun, dar din păcate nu am avut multe situaţii de poartă

Selecţionerul Anghel Iordănescu a declarat, vineri seară, că România a jucat bine, în special în prima repriză, în meciul cu Ungaria, scor 0-0, din preliminariile Euro-2016, regretând însă faptul că jucătorii nu şi-au creat mai multe ocazii de a marca.

224 afișări
Imaginea articolului Iordănescu: Am făcut un joc bun, dar din păcate nu am avut multe situaţii de poartă

Iordănescu: Am făcut un joc bun, dar din păcate nu am avut multe situaţii de poartă (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"Sunt două echipe puternice, nu este uşor să joci împotriva unei echipe cu un gabarit impresionant şi a jucat în faţa a 20.000 de suporteri fanatici. Am făcut un joc bun, în special, în prima repriză, am stat bine tactic în teren. Din păcate nu am avut multe situaţii de poartă. Cred că echipa naţională trebuie să-şi îndeplinească obiectivul şi să ne calificăm la Euro. Se poate şi în acest moment să scăpăm calificarea. Meciul cu Grecia va fi foarte greu, este cea mai bună echipă din grupă. Jucătorii noştri nu rezistă fizic când joacă la un interval atât de scurt", a declarat Iordănescu la TVR.

Reprezentativa de fotbal a României a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, vineri, la Budapesta, în compania selecţionatei Ungariei, în etapa a şaptea a grupei F din preliminariile Campionatului European din 2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici