Iordănescu este nemulţumit de programul naţionalei stabilit de UEFA: "Nu ştiu cum se împacă alte echipe cu această idee, dar pe noi ne afectează"

Selecţionerul Anghel Iordănescu a declarat că este nemulţumit de noul program stabilit de UEFA pentru meciurile din preliminariile Euro-2016, precizând că disputarea partidelor cu Finlanda şi Insulele Feroe, joi, respectiv duminică, afectează pregătirea echipei naţionale a României.

272 afișări
Imaginea articolului Iordănescu este nemulţumit de programul naţionalei stabilit de UEFA: "Nu ştiu cum se împacă alte echipe cu această idee, dar pe noi ne afectează"

Iordănescu este nemulţumit de programul naţionalei stabilit de UEFA: "Nu ştiu cum se împacă alte echipe cu această idee, dar pe noi ne afectează" (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Tehnicianul este de părere că programarea partidelor sâmbătă-miercuri sau sâmbătă-marţi, cum era până în prezent, îi oferea mai mult timp pentru antrenamente.

"La consfătuirea de la Bratislava am încercat să vorbim cu persoane oficiale din cadrul UEFA, în care am spus că e foarte dificil să pregăteşti o campanie într-o săptămână, cum e cazul acum, o săptămână scurtă. În condiţiile în care sunt jucători care evoluează la cluburile lor duminică seară şi ajung târziu, poate luni seară, la naţională. Marţi e zi de refacere pentru aceşti jucători. Practic noi vom avea un singur antrenament (n.r. - cu tot lotul) în care să punem lucrurile la punct. Joi e ziua jocului cu Finlanda, iar a doua zi refacere şi plecare pentru meciul din deplasare. Din acest punct de vedere, această programare pe noi ne afectează. Nu ştiu cum se împacă alte echipe cu această idee (n.r. - disputarea partidelor joi şi duminică), dar nouă ne-a convenit programul care era până acum cu jocuri disputate sâmbătă, miercurea sau marţea, pentru că ne dădea posibilitatea să pregătim echipa aşa cum ne dorim", a spus Iordănescu, luni, într-o conferinţă de presă.

Reprezentativa României va întâlni Finlanda, joi, 8 octombrie, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, şi selecţionata Insulelor Feroe, duminică, 11 octombrie, de la ora 19.00, la Torshavn, în cadrul grupei F a preliminariilor Euro-2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici