Iordănescu nu vrea să joace la Cluj amicalul cu Spania

Anghel Iordănescu nu vrea să joace amicalul din 27 martie, cu Spania, pe Cluj Arena. Selecţionerul se teme de starea gazonului şi le cere oficialilor FRF şi celor ai Primăria Capitalei să aducă meciul pe Arena Naţională.

623 afișări
Imaginea articolului Iordănescu nu vrea să joace la Cluj amicalul cu Spania

Iordănescu nu vrea să joace la Cluj amicalul cu Spania (imagine: Victor Ciupulica / Mediafax Foto)

”Nu ştiu dacă se va disputa la Cluj nici măcar meciul cu Lituania. Eu sunt convins că meciul cu Spania se va juca la Bucureşti pe Arena Naţională. Iar stadionul din Cluj, din informaţiile pe care le am eu, nu se află într-o stare foarte bună. Nu aş vrea ca echipa naţională să păţească ce a păţit la Ploieşti, la meciul cu Feroe, când ni s-a promis că vom avea un câmp de joc foarte bun şi am rămas doar cu promisiunile”, a declarat Iordănescu pentru Digi Sport.

TITLURILE ZILEI

Iordănescu le-a cerut celor de la Primăria Capitalei să rezolve cât mai repede problemele de la Arena Naţională: ”Trebuie făcut tot ce e cu putinţă pentru ca partida cu Spania să se joace la Bucureşti. Sunt convins că atât FRF, cât şi cei de la Primăria Capitalei îşi vor asuma răspunderea şi jocul se va disputa pe Arena Naţională”.

Naţionala României are programate două meciuri amicale în luna martie: pe 23 martie cu Lituania şi 4 zile mai târziu contra Spaniei. Cum Arena Naţională nu are încă avizul ISU, şefii Federaţiei Române de Fotbal au ales să mute cele două meciuri pe Cluj Arena.

Pe lângă cele două meciuri de la finalul lunii martie, Iordănescu a mai cerut 3 jocuri amicale în cantonamentul din Austria, iar ultimul test pentru tricolori va fi în iunie, la Bucureşti, contra Georgiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici