Iordănescu: Rezultatul este bun, dar aş fi vrut mai mult de la jucătorii noştri şi de la joc

Selecţionerul Anghel Iordănescu a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Irlanda de Nord, scor 0-0, din preliminariile Euro-2016, că îl bucură punctul obţinut, având în vedere problemele de lot pe care le-a avut, însă a menţionat că ar fi vrut mai mult de la elevii săi şi de la joc.

231 afișări
Imaginea articolului Iordănescu: Rezultatul este bun, dar aş fi vrut mai mult de la jucătorii noştri şi de la joc

Iordănescu: Rezultatul este bun, dar aş fi vrut mai mult de la jucătorii noştri şi de la joc

"Sincer să fiu ne bucură şi acest punct, poate să însemne enorm de mult în economia jocurilor la final. Ţinând cont de problemele pe care le-am avut, de numărul de indisponibilităţi, rezultatul este bun pentru echipa naţională. Îmi pare rău că jucătorii nu au putut să iasă de sub presiunea adversarului, am intrat în acest loc de luptă, de uzură... Aş fi vrut mai mult de la jucătorii noştri şi de la joc. Cred că acest rezultat ne menţine în poziţia de lider, la o cotă morală foarte bună şi sunt convins că putem aborda altfel jocul cu Ungaria în condiţiile în care sper să avem mai mulţi juctori care au fost accidentaţi refăcuţi. Avem nevoie de o altă prestaţie la Budapesta, cu Ungaria", a spus Iordănescu la TVR.

El a precizat că reprezentativa Irlandei de Nord este pentru el o certitudine şi a progresat enorm. "A dovedit-o de-a lungul jocurilor pe care le-a avut şi la meciul de astăzi mi-a lăsat o impresie foarte bună".

Iordănescu a menţionat că naţionala României trebuie să trateze cu seriozitate meciurile care au mai rămas, callificarea nefiind încă jucată. "M-a mulţumit faptul că echipa noastră a reuşit să reziste 90 de minute", a mai spus selecţionerul.

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, sâmbătă, la Belfast, în compania selecţionatei Irlandei de Nord, în etapa a şasea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici