Iordănescu: Vom da totul pentru a obţine un rezultat bun cu Franţa. Să nu începem cu înfrângere

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Anghel Iordănescu, a declarat că nu şi-ar fi dorit ca primul meci de la Euro 2016 să fie cu Franţa, şi a spus că naţionala ţării noastre trebuie să facă tot ce îi stă în putinţă să obţină un rezultat bun, pentru că este bine să nu înceapă campion

284 afișări
Imaginea articolului Iordănescu: Vom da totul pentru a obţine un rezultat bun cu Franţa. Să nu începem cu înfrângere

Iordănescu: Vom da totul pentru a obţine un rezultat bun cu Franţa. Să nu începem cu înfrângere

Întrebat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă cum vede echipa Franţei cu două luni înaintea Euro 2016 şi cât contează faptul că meciul de debut al României va fi împotriva ţării gazdă, Anghel Iordănescu a spus că naţionala Franţei este „o echipă mare, de clasă, o echipă adevărată”.

„Franţa este o echipă mare, de clasă, o echipă adevărată, a câştigat meciul direct cu 3 la 2, (împotriva Olandei – n.a.), a controlat meciul în permanenţă. Când conduci cu 2-0, eşti egalată pe anumite momente de relaxare, forţezi, şi ai puterea să întorci din nou rezultatul, şi să câştigi cu 3-2, denotă că eşti o echipă de mare valoare. Startul nostru cu Franţa poate că nu mi l-aş fi dorit, o echipă ca a Franţei, presiunea pe care o va avea, sunt convins că ar însemna pentru echipa noastră să fie un început greu. Trebuie să facem tot ce ne stă în putinţă să obţinem un rezultat bun cu francezii, pentru că, de obicei la un asemenea nivel, este bine să nu începi cu o înfrângere”, a spus Iordănescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici