Iorgulescu: Eu i-aş convoca pe Mutu şi Sânmărtean la echipa naţională

Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că dacă ar fi selelecţioner i-ar convoca la echipa naţională pe Adrian Mutu şi Lucian Sânmărtean pentru că şi-au demonstrat valoarea în acest început de sezon.

117 afișări
Imaginea articolului Iorgulescu: Eu i-aş convoca pe Mutu şi Sânmărtean la echipa naţională

Adrian Mutu (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Sânmărtean şi Mutu, la cum au jucat în acest început de sezon, ar fi îndreptăţiţi să fie convocaţi la lotul naţional. Mai ales aseară, Sânmărtean a fost printre puţinii de pe teren care a demonstrat că este un jucător de valoare, a fost un artizan al jocului. La nivelul la care au demonstrat că sunt la ora aceasta eu i-aş selecţiona. Dar asta e decizia antrenorului, iar responsabilitatea rezultatului este tot la el", a spus Iorgulescu.

Întrebat dacă Victor Piţurcă va ceda şi îi va convoca în cele din urmă pe Mutu şi Sânmărtean pentru partida cu Grecia din preliminariile Euro 2016, Iorgulescu a răspuns: "Nu vreau să mai fac comentarii la adresa selecţionerului pentru că s-ar putea să se interpreteze şi nu vreau să facem o polemică înaintea meciului important cu Grecia".

TITLURILE ZILEI

Selecţionerul Victor Piţurcă a afirmat în mai multe rânduri că atacantul formaţiei Petrolul Ploieşti Adrian Mutu şi mijlocaşul echipei Steaua Lucian Sânmărtean nu intră în vederile sale pentru partidele din preliminariile Euro 2016.

Echipa naţională a României întâlneşte, la 7 septembrie, de la ora 21.45, pe Stadionul Karaiskakis din Pireu, selecţionata Greciei, în prima etapă a grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici