Iovănescu după eşecul cu FC Braşov: Din păcate asta ne este valoarea

Antrenorul secund al echipei Farul Constanţa, Sevastian Iovănescu, a declarat că formaţia constănţeană şi-a jucat, în meciul cu FC Braşov, una din ultimele şanse de salvare de la retrogradare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3 afișări

"Am venit la Braşov să ne jucăm una din ultimele şanse de salvare de la retrogrdare. Din păcate, asta ne este valoarea şi s-a văzut după cum au arătat jucătorii în teren. Dacă aveam şi noi şansă, aşa cum nu am avut deloc în acest campionat, poate că luam măcar un punct. Am pierdut meciuri importante din cauza arbitrilor, cu CFR Cluj, Timişoara şi Urziceni şi poate că nu meritam să fim în această situaţie. Avem o problemă şi cu îndepliniea baremului, ne temem pentru acest lucru, mai ales că vedem cum tratează jucătorii meciurile", a declarat Iovănescu.

Farul Constanţa a pierdut, vineri, scor 1-2, în deplasare, cu FC Braşov, în primul meci al etapei a XXX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici