Iovov: Sunt şi voi rămâne jucătorul echipei Levski Sofia

Atacantul bulgar Hristo Iovov a declarat, miercuri, că deşi au existat negocieri pentru un transfer al său la formaţia Steaua Bucureşti, va rămâne jucătorul grupării Levski Sofia.

13 afișări
Imaginea articolului Iovov: Sunt şi voi rămâne jucătorul echipei Levski Sofia

Iovov: Sunt şi voi rămâne jucătorul echipei Levski Sofia (Imagine: www.levski.bg)

"Nu există posibilitatea unui transfer la Steaua. Sunt jucătorul lui Levski şi voi rămâne jucătorul lui Levski. A fost o propunere din partea Stelei şi au existat multe comentarii. Dar peste toate, am vorbit cu directorul nostru sportiv. Pentru mine, totul s-a terminat după acel telefon. I-am explicat lui tot", a spus Iovov pentru site-ul gong.bg.

Iovov a precizat că speră să-şi prelungească contractul cu Levski şi după sfârşitul actualului sezon. "Sper că mi se va oferi o prelungire a contractului din vară, eu voi accepta dacă se va întâmpla asta", a mai spus el.

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, miercuri, că se află în negocieri cu atacantul bulgar şi speră să ajungă la o înţelegere cu acesta până la sfârşitul zilei. Steaua l-a achiziţionat deja pe fundaşul central bulgar Jivko Jelev.

Hristo Iovov, 32 de ani, este un atacant, internaţional bulgar, legitimat în prezent la formaţia Levski Sofia. El a mai evoluat la formaţiile Munchen 1860, Lokomotiv Sofia, Litex Loveci, FC Liaoning, Aris Limassol şi Apollon Limassol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici