Irina Bara nu trece nici la dublu de primul tur la Australian Open

Ultimul meci al zilei în proba de dublu feminin de la Australian Open a adus eliminarea Irinei Bara din competiţie. Românca a făcut pereche cu georgiana Ekaterine Gorgodze, cele două întâlnind în actul de debut cuplul ceh alcătuit din Marie Bouzkova şi Lucie Hradecka.

114 afișări
Imaginea articolului Irina Bara nu trece nici la dublu de primul tur la Australian Open

Irina Bara nu trece nici la dublu de primul tur la Australian Open

Bara şi Gorgodze au fost învinse în două seturi, într-o oră şi 16 minute, cu 6-3, 6-4.

Pentru prezenţa în primul tur al probei de dublu la Australian Open, Ruse şi Gorgodze au fost recompensate cu 18.250 dolari americani şi câte 10 puncte WTA.

Irina Bara a evoluat şi în primul tur al turneului de la Melbourne Park, fiind acceptată din postura de locky loser, după abandonul lui Ons Jabeur, dar din păcate a fost învinsă de spaniola Nuria Parrizas-Diaz, cea care între timp s-a calificat în turul 3, profitând de abandonul belgiencei Maryna Zanevska.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici