Irina Bara s-a calificat în finala probei de dublu la Transylvania Open, alături de Ekaterine Gorgodze

Perechea româno-georgiană alcătuită din Irina Bara şi Ekaterine Gorgodze, s-a calificat sâmbătă în finala probei de dublu feminin, de la Transylvania Open, trecând în semifinală de cuplul Irina Begu/Andreea Mitu, după un meci deosebit de disputat, decis în supertiebreak.

893 afișări
Imaginea articolului Irina Bara s-a calificat în finala probei de dublu la Transylvania Open, alături de Ekaterine Gorgodze

Irina Bara s-a calificat în finala probei de dublu la Transylvania Open, alături de Ekaterine Gorgodze

Bara şi Gorgodze s-au impus după un meci ce a durat o oră şi 24 de minute, cu scorul de 6-3, 2-6, 10-7.

După un prim set câştigat cu 6-3, în care au realizat două break-uri, Bara şi Gorgodze au cedat actul secund, în care au cedat 3 game-uri pe propriul serviciu.

În supertiebreak, Begu şi Mitu au condus cu 4-7, însă Bara şi Gorgodze au reuşit să îşi adjudece următoarele 6 puncte consecutiv, asigurându-şi un loc în finală, unde vor întâlni perechea câştigătoare din cealaltă semifinală, în care se confruntă cuplurile Dzalamidze/Juvan şi Krunici/Pattinama Kerkhove, favoritele numărul 2 ale turneului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici