Irina Bara şi Elena-Gabriela Ruse merg mai departe în calificările de la Roland Garros

  • Meciurile de pe tabloul principal de la Roland Garros vor începe pe 27 septembrie
  • Ieri s-au calificat în turul al doilea Monica Niculescu, Jaqueline Cristian şi Laura Paarţ
  • Jucătoarele eliminate în primul tur primesc 10.000 de euro şi două puncte WTA
290 afișări
Imaginea articolului Irina Bara şi Elena-Gabriela Ruse merg mai departe în calificările de la Roland Garros

Elena-Gabriela Ruse (locul 179 WTA) şi Irina Bara (locul 142 WTA) s-au calificat astăzi în turul al doilea al calificărilor pe tabloul principal de la Roland Garros.

Ruse a învins-o cu 7-5, 6-0 pe Victoria Kan (Rusia) şi va juca în faza următoare cu Francesca Di Lorenzo (SUA), cap de serie numărul 10.

Irina Bara a trecut în două seturi (6-2, 6-2) de Tereza Mrdeza (Croaţia). În turul al doilea, o va întâlni pe Harriet Dart (UK).

Cele două jucătoare vor primi 16.000 de euro pentru calificare şi 20 de puncte în clasamentul WTA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici