Irina Begu a fost învinsă de Venus Williams în primul tur al turneului de la Toronto

Jucătoarea de tenis Irina Begu, venită din calificări şi aflată pe locul 59 WTA, a fost învinsă, marţi dimineaţă, de americanca Venus Williams, cap de serie numărul 9 şi locul 9 WTA, scor 1-6, 6-3, 3-6, în primul tur al turneului WTA Premier 5 de la Toronto.

548 afișări
Imaginea articolului Irina Begu a fost învinsă de Venus Williams în primul tur al turneului de la Toronto

Irina Begu a fost învinsă de Venus Williams în primul tur al turneului de la Toronto (Imagine: PASCAL PAMFIL/ MEDIAFAX FOTO)

Partida a durat o oră şi 56 de minute. De-a lungul întâlnirii, Begu a servit patru aşi, a comis şase duble greşeli, iar la serviciu a avut procentaje de reuşită de 59 la sută cu prima minge şi 46 la sută cu cea de-a doua. Românca a reuşit trei break-uri, însă şi-a pierdut serviciul de cinci ori.

În turul următor, Venus Williams o va întâlni pe jucătoarea cehă Katerina Siniakova, locul 40 WTA, care a învins-o, în trei seturi, pe columbianca Mariana Duque-Marino, locul 107 WTA.

Prezenţa în runda inaugurală a competiţiei din Canada este premiată cu 7.745 de dolari şi un punct în ierarhia mondială, în timp ce accederea în turul al doilea se recompensează cu 14.360 de dolari şi 60 de puncte WTA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici