Irina Begu a învins-o pe Anastasija Sevastova şi s-a calificat în sferturi la Moscova

Supriză reuşită miercuri de Irina Begu (56 WTA), în turul doi al turneului Premier de la Moscova (Rusia). Românca a eliminat-o în minimum de seturi pe Anastasija Sevastova (21 WTA), a patra favorită a competiţiei, scor 6-4, 6-3.

245 afișări
Imaginea articolului Irina Begu a învins-o pe Anastasija Sevastova şi s-a calificat în sferturi la Moscova

Irina Begu a învins-o pe Anastasija Sevastova şi s-a calificat în sferturi la Moscova

Irina Begu a învins-o pe Anastasija Sevastova după numai o oră şi 28 de minute, în ciuda formei slabe pe care outsidera a arătat-o în sezonul pe hard! Irina nu mai ajunsese într-un sfert de finală din luna iulie, atunci când a jucat impecabil la turneul câştigat la Bucureşti, dar acum reuşeşte o nouă performanţă notabilă. Sportiva care în primul tur a trecut cu emoţii de Elena Rybakina (497 WTA), după un meci cu probleme fizice, a revenit pe teren într-o dispoziţie bună.

Irina a făcut patru break-uri contra favoritei 4, şi-a cedat serviciul o singură dată şi a închis cu sânge rece prima minge de meci: 6-4, 6-3. Graţie victoriei cu Sevastova, sportiva noastră îşi adjudecă un cec în valoare de 22.620 de dolari, dar şi 100 de puncte WTA. Begu, finalistă la Moscova în anul 2014, va lupta pentru un loc în semifinale cu câştigătoarea meciului dintre Daria Gavrilova (Australia, 22 WTA) şi Vera Lapko (Belarus, 167, WTA).

Turneul de la Moscova, dotat cu premii de 700.000 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici