Irina Begu a ratat calificarea în finala turneului de la Moscova

Jucătoarea de tenis Irina Begu, numărul 56 mondial, a ratat, vineri, calificarea în finala turneului WTA de la Moscova, desfăşurat pe hard şi dotat cu premii în valoare de 790.208 dolari.

159 afișări
Imaginea articolului Irina Begu a ratat calificarea în finala turneului de la Moscova

Irina Begu a ratat calificarea în finala turneului de la Moscova

Begu a fost învinsă, în semifinale, cu scorul de 6-2, 6-3, de rusoaica Daria Kasatkina, locul 28 WTA. Partida a durat o oră şi 24 de minute.

De-a lungul întâlnirii, românca a servit un as, a comis două duble greşeli şi a avut procentaje de reuşită la serviciu de 43 la sută cu prima minge şi 14 la sută cu cea de-a doua. Trei break-uri a reuşit Begu, dar şi-a cedat serviciul de şapte ori.

Begu va primi 42.080 de dolari şi 185 de puncte WTA pentru participarea în semifinalele probei de simplu la turneul de la Moscova.

TITLURILE ZILEI

În finală, Kasatkina o va întâlni pe câştigătoarea meciului Natalia Vihlianţeva (Rusia, locul 67 WTA) - Julia Goerges (Germania, 27 WTA).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici