Irina Begu, calificare cu stil în turul doi la US Open. A întors un meci care părea pierdut

Irina Begu a avut nevoie de set decisiv şi de două ore şi 25 de minute de joc, pentru a trece de belgianca Elise Mertens, 26 de ani, locul 33 WTA.

1023 afișări
Imaginea articolului Irina Begu, calificare cu stil în turul doi la US Open. A întors un meci care părea pierdut

Irina Begu, calificare cu stil în turul doi la US Open. A întors un meci care părea pierdut

Begu, 32 de ani şi locul 42 WTA, a câştigat, marţi noapte, cu 3-6, 6-2, 6-3.

După ce a cedat primul set, Begu a fost condusă în cel de-al doilea cu 2-0. A fost rezultatul trezirii. Din acel moment, a câştigat 6 game-uri la rând şi a egalat situaţia la seturi.

În decisiv, Mertens a condus din nou cu 2-0, dar românca n-a lăsat-o să scape nici de această dată. 

Pentru un loc în turul 3, Begu va avea de luptat cu chinezoaica Yue Yuan (23 de ani, locul 142 WTA). Venită din calificări, asiatica a trecut de australianca Jaimee Fourlis, scor 6-3, 6-2.

După terminarea partidelor din primul tur cu reprezentare românească, în manşa secundă au trecut Gabriela Ruse, Sorana Cîrstea şi Irina Begu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici