Irina Begu cucereşte Moscova! S-a calificat în semifinale, după un meci plin de suspans: 6-3, 4-6, 7-5 cu Lapko

Irina Begu (România, 56 WTA) s-a calificat joi în semifinalele turneului Premier de la Moscova, după o partidă dramatică, scor 6-3, 4-6, 7-5 cu Vera Lapko (Belarus, 167 WTA).

810 afișări
Imaginea articolului Irina Begu cucereşte Moscova! S-a calificat în semifinale, după un meci plin de suspans: 6-3, 4-6, 7-5 cu Lapko

Irina Begu cucereşte Moscova! S-a calificat în semifinale, după un meci plin de suspans: 6-3, 4-6, 7-5 cu Lapko

Irina a salvat şi o minge de meci, iar în semifinalele se va confrunta cu Daria Kasatkina (Rusia, 28 WTA), scrie ProSport.

VICTORIE pentru Irina, la capătul unui game nebun, în care românca a revenit de la 0-40! Pe final, s-a văzut lipsa de experienţă a tinerei Vera Lapko, iar Irina Begu merge în semifinalele Kremlin Cup după o victorie cu 6-3, 4-6, 7-5: "E un turneu special pentru mine, ţinând cont că am jucat finala acum trei ani. Mă simt foarte bine şi sunt fericită pentru calificarea în această semifinală! O cunosc pe Kasatkina destul de bine, e o jucătoare tânără şi sunt sigură că va fi o semifinală extraordinară!", a declarat Irina, prefaţând şi următorul meci pe care îl va juca împotriva favoritei gazdelor, Daria Kasatkina.

TITLURILE ZILEI

Citiţi mai multe informaţii pe prosport.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici