Irina Begu eliminată de la Miami Open, după ce a condus cu 1-0 la seturi împotriva lui Qinwen Zheng

Jucătoarea română de tenis Irina Begu a părăsit joi seara turneul de tenis Masters 1000 de la Miami fiind învinsă în turul doi de jucătoarea chineză Qinwen Zheng (23 WTA).

272 afișări
Imaginea articolului Irina Begu eliminată de la Miami Open, după ce a condus cu 1-0 la seturi împotriva lui Qinwen Zheng

Instagram

Qinwen Zheng venea după un prim tur liber, din postura de cap de serie, şi s-a impus după ce pierduse primul set în faţa româncei. Partida s-a încheiat după puţin mai mult de două ore de joc, cu scorul de 2-6, 6-1, 6-1.

Begu a profitat în primul set de serviciul slab al adversarei sale, care a avut 4 duble greşeli, doar 40 la sută reuşită pe primul serviciu şi nicio minge de break, în timp ce românca a servit 3 aşi şi a făcut două break-uri, cu care a câştigat categoric setul de debut.

Au urmat două seturi în care jocul lui Begu a fost contracarat foarte bine de chineză, care şi-a ridicat mult nivelul de joc, într-atât încât a reuşit să facă un dublu 6-1,6-1, greu anticipabil după primul set.

Irina Begu părăseşte competiţia cu o recompensă de 35 de puncte WTA şi 30.885 dolari, fiind ameninţată cu ieşirea din top 50, în funcţie şi de rezultatele jucătoarelor rămase în concurs.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici