Irina Begu, eliminată în sferturile turneului de dublu de la Seul

Perechea Irina-Camelia Begu/Kristyna Pliskova (România/Cehia), cap de serie numărul 2, a fost eliminată, joi dimineaţă, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Seul, din Coreea de Sud, desfăşurat pe hard şi dotat cu premii în valoare totală de 226.750 de dolari.

117 afișări
Imaginea articolului Irina Begu, eliminată în sferturile turneului de dublu de la Seul

Irina Begu, eliminată în sferturile turneului de dublu de la Seul

Begu şi partenera sa au fost învinse, cu scorul de 6-4, 6-2, de thailandezele Luksika Kumkhum şi Peangtarn Plipuech. Partida a durat o oră şi 10 minute.

Irina Begu, locul 45 WTA la dublu, şi Kristyna Pliskova, numărul 74 mondial la dublu, vor primi 5.900 de dolari şi 60 de puncte în ierarhia mondială, pentru prezenţa în sferturile competiţiei.

În semifinale, cuplul Luksika Kumkhum/Peangtarn Plipuech va întâlni perechea câştigătoare din meciul Olivia Tjandramulia/Varatchaya Wongteanchai (Australia/Thailanda) - Nao Hibino/Oksana Kalashnikova (Japonia/Georgia).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici