Irina Begu, favorită 3, Monica Niculescu, cap de serie 4, la turneul de la Shenzhen

Jucătoarele Irina-Camelia Begu, favorită 3, Monica Niculescu, cap de serie 4, şi Andreea Mitu participă la turneul de la Shenzhen (China), dotat cu premii totale de 500.000 de dolari.

258 afișări
Imaginea articolului Irina Begu, favorită 3, Monica Niculescu, cap de serie 4, la turneul de la Shenzhen

Irina Begu, favorită 3, Monica Niculescu, cap de serie 4, la turneul de la Shenzhen (Imagine: Alexandru Dobre)

Begu, locul 31 mondial, va juca în primul tur cu Lara Arruabarena (86 WTA), din Spania, iar Niculescu (39 WTA) o va întâlni pe letona Anastasija Sevastova (locul 113).

Andreea Mitu (numărul 96) va juca în primul tur cu sportiva cehă Katerina Siniakova (locul 102 mondial).

Principala favorită este poloneza Agniezska Radwanska, iar deţinătoarea trofeului este Simona Halep, care începe anul la turneul de la Brisbane.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici