VIDEO  Irina Begu, în turul 3 la Roland Garros. A fost la un pas să fie eliminată din turneu pentru un gest nesportiv

Begu, 63 WTA, a trecut de rusoaica Alexandrova, 31 WTA, după un meci de două ore şi 38 de minute.

1108 afișări
Imaginea articolului Irina Begu, în turul 3 la Roland Garros. A fost la un pas să fie eliminată din turneu pentru un gest nesportiv

Irina Begu, în turul 3 la Roland Garros. A fost la un pas să fie eliminată din turneu pentru un gest nesportiv

Irina-Camelia Begu s-a calificat, joi, în turul 3 la Roland Garros, trecând de rusoaica Ekaterina Alexandrova, favorită 30. Românca a învins cu scorul 6-7 (3), 6-3, 6-4.

Momentul-cheie al jocului, disputat pe terenul 13 al complexului parizian, s-a derulat în setul deciziv, la scorul de 2-0 şi 15-0 pentru rusoaică.

Românca a mers la margine, pentru a schimba racheta. A aruncat obiectul, care s-a rostogolit în aer şi a aterizat în primul rând, lovind un spectator aflat în spatele arbitrului de scaun.

După ce a chemat supervizorul turneului, arbitrul de scaun a anunţat că Begu a primit doar avertisment. Sportiva din Bucureşti risca eliminarea din turneu, aşa cum i s-a întâmplat lui Novad Djokovici la US Open 2020, când a lovit o arbitră de linie. Atunci, sârbul a fost eliminat din turneu, ca urmare a acelui gest nesportiv.

Revenită pe teren, Begu a făcut imediat break, apoi totul a curs în favoarea sa, revenind chiar şi de 2-4 la game-uri. La final, Irina s-a dus la băieţelul atins de racheta pe care a aruncat-o în setul 3 şi l-a îmbrăţişat, făcând şi o fotografie.

În turul 3, va da peste franţuzoiaca Leolia Jeanjean, 26 de ani, 227 WTA, care a produs surpriza turneului, trecând cu 6-2, 6-2 de cehoaica Karolina Pliskova, cap de serie 8.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici