Irina Begu, o învingătoare. Românca a câştigat turneul de dublu de la Tianjin

Irina Begu şi italianca Sara Errani au câştigat, duminică, titlul în proba de simplu a turneului WTA de la Tianjin (China), dotat cu premii în valoare de 426.750 de dolari.

3399 afișări
Imaginea articolului Irina Begu, o învingătoare. Românca a câştigat turneul de dublu de la Tianjin

Irina Begu a câştigat turneul de dublu de la Tianjin

În finală competiţiei, Begu şi partenera sa au învins, scor 6-4, 6-3, într-o oră şi 10 minute de joc, perechea Dalila Jakupovic/Nina Stojanovic (Slovenia/Serbia), cap de serie numărul 3.

Begu şi Errani au primit un cec în valoare de 17.724 de dolari şi 280 de puncte în ierarhia de dublu, pentru câştigarea turneului de dublu de la Tianjin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici