Irina Begu, principala favorită la turneul de la Seul, Alexandra Dulgheru, cap de serie 6

Jucătoarea Irina-Camelia Begu, locul 30 WTA, este principala favorită la turneul de la Seul, dotat cu premii totale de 500.000 de dolari, care începe luni, în timp ce Alexandra Dulgheru (locul 51) este cap de serie numărul 6.

219 afișări
Imaginea articolului Irina Begu, principala favorită la turneul de la Seul, Alexandra Dulgheru, cap de serie 6

Irina Begu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Begu va evolua în primul tur cu o sportivă venită din calificări, iar dacă va accede în runda secundă va întâlni învingătoarea din meciul dintre slovena Polona Hercog şi americanca Lauren Davis.

Dulgheru va întâlni în prima rundă tot o sportivă venită din calificări, urmând ca în cazul în care ajunge în turul secund să joace cu învingătoarea dintre Klara Koukalova (Cehia) şi Magdalena Ribarikova (Slovacia).

La Korea Open participă şi Andreea Mitu (locul 79 WTA), care o va întâlni în runda inaugurală pe Alison Van Uytvanck, din Belgia, favorită 8.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici