Irina Begu s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Palermo

  • Favorită numărul 6 la turneul de tenis de la Palermo, Irina Begu s-a calificat cu emoţii în optimile de finală, după ce a trecut în trei seturi de spaniola de 22 de ani Marina Bassols, numărul 211 mondial.
  • Begu a fost condusă în setul decisiv cu 1-3, dar a reuşit în cele din urmă să se impună.
403 afișări
Imaginea articolului Irina Begu s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Palermo

Sursa foto: MediafaxFoto

Românca, numărul 45 mondial, a câştigat în două ore şi jumătate, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-3, fiind nevoită să revină în decisiv de la 1-3.

Primul set şi l-a asigurat fără emoţii, după ce s-a desprins la 5-2, şi a închis cu 6-3, cedând un break spre final.

Bassols a reuşit un break chiar în debutul setului secund, care s-a dovedit a fi singurul. Begu a avut trei ocazii de a face rebreak-ul, irosite însă, astfel că spaniola a egalat şi a trimis meciul în set decisiv.

Iberica a început bine, câştigând din nou pe serviciul româncei. De la 1-3 însă, Begu şi-a ridicat mult nivelul de joc câştigând 5 game-uri consecutive şi asigurându-şi în cele din urmă calificarea.

În optimi, românca o va întâlni pe franceza Oceane Dodin (77 WTA), scorul întâlnirilor directe dintre cele două fiind egal, 1-1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici