Irina Begu s-a calificat în semifinalele probei de dublu la turneul de la Tianjin

Perechea formată din Irina Begu şi italianca Sara Errani s-a calificat, joi, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Tianjin (China), desfăşurat pe hard şi dotat cu premii în valoare de 426.750 de dolari.

129 afișări
Imaginea articolului Irina Begu s-a calificat în semifinalele probei de dublu la turneul de la Tianjin

Irina Begu s-a calificat în semifinalele probei de dublu la turneul de la Tianjin

Begu şi Errani au învins, în sferturi, cuplul Katerina Bondarenko/Alla Kudriavţeva (Ucraina/Rusia), scor 7-6 (4), 2-6, 10-6, într-o oră şi 39 de minute.

În penultimul act al competiţiei, Begu şi Errani vor întâlni perechea Aryna Sabalenka/Yi-Fan Xu (Belarus/China).

Prezenţa în semifinalele probei de dublu este premiată la Tianjin 29.730 de dolari şi 110 puncte WTA. O eventuală accedere în finală le-ar aduce Irinei Begu şi partenerei sale 55.324 de dolari şi 180 de puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici