Irina Begu s-a calificat în turul doi la US Open

La ora la care Kaia Kanepi a reuşit o mare surpriză şi trecea de Simona Halep în turul întâi, la US Open, Irina Begu (59 WTA) a izbutit să se califice în turul doi la ultimul turneu de Grand Slam al anului. Begu a trecut în două seturi de Jennifer Brady (66 WTA), reprezentanta ţării gazdă.

190 afișări
Imaginea articolului Irina Begu s-a calificat în turul doi la US Open

Irina Begu s-a calificat în turul doi la US Open

Cotată de casele de pariuri cu a doua şansă în această partidă, Begu a avut nevoie de o oră şi jumătate pentru a trece în două seturi de Brady, scor 6-3, 6-3. Succesul i-a asigurat jucătoarei noastre calificarea în turul 2, 70 de puncte WTA şi un cec în valoare de 93.000 de dolari.

O victorie la fel de clară a obţinut în primul tur şi următoare adversară a Irinei Begu, chinezoaica Qian Wang. Qiang Wang (52 WTA) a eliminat-o pe slovaca Magdalena Rybarikova (29 WTA) cu un clar 6-2, 6-2. Begu şi Wang se vor întâlni în premieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici