Irina Begu şi Monica Niculescu au pierdut finala de dublu de la Wuhan

Perechea Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu a fost învinsă, sâmbătă dimineaţă, în finala turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan, de cuplul Martina Hingis/Sania Mirza (Elveţia/India), cap de serie numărul 1, scor 6-2, 6-3.

1026 afișări
Imaginea articolului Irina Begu şi Monica Niculescu au pierdut finala de dublu de la Wuhan

Irina Begu şi Monica Niculescu au pierdut finala de dublu de la Wuhan (Imagine: Ovidiu Iordachi/Mediafax Foto)

Prezenţa în finală este recompensată cu un premiu total de 65.930 de dolari şi cu 585 de puncte WTA.

Begu şi Niculescu participă săptămâna viitoare la turneul de categorie Premier Mandatory de la Beijing, unde le vor avea ca adversare în primul tur pe sportivele cehe Andrea Hlavackova şi Lucie Hradecka.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici