Irina Begu şi Monica Niculescu joacă pe 31 decembrie în primul tur la Shenzhen, în proba de simplu

Irina Camelia Begu, numărul 43 mondial, şi Monica Niculescu, locul 79 WTA, vor juca duminică în primul tur al probei de simplu din cadrul turneului WTA de la Shenzhen, China, desfăşurat pe hard şi dotat cu premii în valoare de 626.750 de dolari.

196 afișări
Imaginea articolului Irina Begu şi Monica Niculescu joacă pe 31 decembrie în primul tur la Shenzhen, în proba de simplu

Irina Begu şi Monica Niculescu joacă pe 31 decembrie în primul tur la Shenzhen, în proba de simplu

Begu o va întâlni pe chinezoaica Fangzhou Liu, locul 148 WTA, posesoare a unui wild card, în primul meci programat pe terenul central, de la 06:00 (ora României).

La rândul ei, Monica Niculescu va juca împotriva Arynei Sabalenka (73 WTA) din Belarus, nu înainte de ora 08:00, în cea de-a patra partidă de pe terenul unu.

La dublu, perechea Irina Begu/Simona Halep va evolua, tot sâmbătă, după ora 07:00, pe terenul unu, în faţa perechii chineze Xinyun Han/Chen Liang, în runda inaugurală. De asemenea, cuplul Irina Bara/Mihaela Buzărnescu va înfrunta perechea Natela Dzalamidze/Xenia Knoll (Rusia/Elveţia), în ultimul meci de pe terenul doi.

Turneul de la Shenzhen se va desfăşura în perioada 31 decembrie - 6 ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici