Irina Begu: "Sunt accidentată, nu voi juca în FED Cup, contra Cehiei". Cine o va înlocui

Irina Begu, convocată de căpitanul-nejucător Alina Tecşor pentru partida România - Cehia, din primul tur al Grupei Mondiale FED Cup, de la Cluj, a anunţat pe contul oficial de Facebook, faptul că nu va putea juca, din cauza unei accidentări la genunchi.

562 afișări
Imaginea articolului Irina Begu: "Sunt accidentată, nu voi juca în FED Cup, contra Cehiei". Cine o va înlocui

Irina Begu: "Sunt accidentată, nu voi juca în FED Cup, contra Cehiei" (Imagine: Bogdan Iordache/ Mediafax Foto)

A doua jucătoare de tenis a României în clasamentul mondial şi-a explicat decizia: "Mi-aş fi dorit să vă dau o veste bună, însă problema de la genunchi încă nu a trecut şi perioada mea de refacere va mai dura! Cu părere de rău, trebuie să vă anunţ că nu voi putea fi prezentă la Cluj alături de fete". Sportiva, antrenată de Adrian Cruciat şi de Artemon Apostu Efremov, a avut un mesaj pentru fani, dar şi pentru colegele sale: "Fed Cup a însemnat întotdeauna foarte mult pentru mine. Am trăit momente unice şi extrem de frumoase atunci când am putut să-mi reprezint ţara oriunde am jucat, cu atât mai mult în faţa publicului românesc! Le urez fetelor multă baftă si sunt alături de ele! Hai România!!!"

TITLURILE ZILEI

Raluca Olaru a confirmat, pentru MEDIAFAX, faptul că o va înlocui pe Irina Begu în echipa de FED Cup a României pentru întâlnirea cu Cehia. "Intru în echipă pentru proba de dublu", a spus Olaru (locul 49 în clasamentul WTA la dublu).

Simona Halep (2 WTA), Irina Begu (31 WTA), Monica Niculescu (40 WTA) şi Andreea Mitu (96 WTA) sunt cele patru jucătoare convocate de Alina Tecşor pentru duelul cu echipa Cehiei, campioana ediţiei 2015 a FED Cup. Alexandra Dulgheru (61 WTA) este indisponibilă pentru meciul cu Cehia, tot din cauza unor probleme la genunchi, în timp ce Simona Halep a decis în ultimul moment să răspundă convocării, după ce, iniţial, anunţase că se va opera la nas şi va rata meciul din weekend-ul 6-7 februarie, din Sala Polivalentă din Cluj

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici