Irina Begu va juca miercuri în turul doi la Wimbledon

Jucătoarea de tenis Irina-Camelia Begu, cap de serie numărul 29 şi locul 31 WTA, va juca miercuri, în jurul orei 15.30, în turul doi la Wimbledon, împotriva sportivei Lesia Ţurenko (Ucraina), locul 68 WTA, a anunţat site-ul oficial al competiţiei.

322 afișări
Imaginea articolului Irina Begu va juca miercuri în turul doi la Wimbledon

Irina Begu va juca miercuri în turul doi la Wimbledon (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Meciul dintre Begu şi Ţurenko va fi al doilea de pe terenul 16, după întâlnirea din turul secund de pe tabloul masculin dintre francezii Kenny De Schepper şi Richard Gasquet, cap de serie numărul 21, care va debuta la ora 13.30.

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 4, va întâlni, în primul tur, cuplul Martin Klizan/Lukas Rosol (Slovacia/Cehia), în cel de-al doilea meci de pe terenul 19.

În runda inaugurală a probei de dublu feminin, perechea Monica Niculescu/Olga Savciuk (România/Ucraina) va juca în ultimul meci de pe terenul 5 împotriva surorilor Karolina şi Kristyna Pliskova din Cehia.

Tot în primul tur de dublu feminin, perechea Alexandra Dulgheru/Silvia Soler-Espinosa (România/Spania) va întâlni cuplul spaniol Garbine Muguruza/Carla Suarez Navarro, cap de serie numărul 6, în cel de-al doilea meci de pe terenul 10.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici