Irina Begu, victorie entuziasmantă în primul tur al Grand Slam-ului de la Wimbledon

Irina Begu, cea de a doua sportivă româncă intrată în concurs pe iarba londoneză, la cel de al treilea Grand Slam al anului, a trecut fără mari emoţii în turul următor al competiţiei, după ce a învins-o în două seturi, pe georgiana Ekaterine Gorgodze (114 WTA).

914 afișări
Imaginea articolului Irina Begu, victorie entuziasmantă în primul tur al Grand Slam-ului de la Wimbledon

Numărul 43 mondial a avut nevoie doar de o oră şi 14 minute pentru a se impune cu 6-4, 6-1 şi a trece în turul secund.

Begu a deschis meciul cu un break, după care cele două şi-au valorificat rând pe rând serviciul, românca adjudecându-şi setul cu 6-4, după ce la 5-3 ratase două mingi de set.

În actul secund, Begu a început tot cu break, a cedat un game la 2-0, după care a fost de neoprit până la 6-1, închizând meciul cu un al patrulea break.

În turul secund, Begu o va întâlni pe italiana Elisabetta Cocciaretto (119 WTA).

Calificarea în turul secund îi aduce româncei un premiu de 90.480 euro, însă ea nu va fi recompensată cu puncte WTA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici