Irina-Camelia Begu, eliminată în primul tur la US Open

Jucătoarea Irina-Camelia Begu, cap de serie numărul 28 şi locul 28 WTA, a ratat calificarea în turul doi la US Open, ultimul Grand Slam al anului, după ce a fost învinsă în runda inaugurală de Olga Govorţova (Belarus), numărul 69 mondial, scor 6-1, 0-6, 7-6 (7/3).

327 afișări
Imaginea articolului Irina-Camelia Begu, eliminată în primul tur la US Open

Irina-Camelia Begu, eliminată în primul tur la US Open (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

În setul decisiv, Begu a condus cu scorul de 4-1, fiind apoi egalată de Gorvoţova, care s-a impus în tie-break. Meciul a durat două ore şi zece minute.

Pentru participarea la US Open, Begu, cap de serie pe partea de tablou a Simonei Halep, va primi 10 puncte WTA şi un cec în valoare de 39.500 de dolari.

Până în prezent, dintre românce, numai Simona Halep a obţinut calificarea în manşa a doua a turneului de la Flushing Meadows, Andreea Mitu, Alexandra Dulgheru şi Irina Begu fiind eliminate în primul tur.

Ultima româncă prezentă în primul tur al tabloului feminin de simplu, Monica Niculescu, va evolua, în noaptea de marţi spre miercuri, în ultimul meci de pe terenul 16, cu sportiva rusă Alexandra Panova, numărul 132 mondial, venită din calificări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici