Irina-Camelia Begu, în sferturi la Charleston, după retragerea Ekaterinei Makarova

Jucătoarea Ekaterina Makarova, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a retras din cadrul turneului de la Charleston, din cauza unor probleme stomacale, astfel că adversara ei din optimile de finală, Irina Camelia Begu, locul 36 WTA şi cap de serie numărul 13, a acces în sferturile de finală.

472 afișări
Imaginea articolului Irina-Camelia Begu, în sferturi la Charleston, după retragerea Ekaterinei Makarova

Irina-Camelia Begu, în sferturi la Charleston, după retragerea Ekaterinei Makarova

Begu a învins-o, miercuri, în turul doi, cu scorul de 6-0, 6-7 (4), 6-4, pe Iaroslava Şvedova, din Kazahstan, locul 78 mondial, şi urma să joace în optimi cu Ekaterina Makarova.

La rândul ei, Makarova trecuse în turul doi de chinezoaica Zhang Shuai, locul 84 WTA, cu scorul de 5-7, 6-3, 6-2, însă rusoaica a fost nevoită să abandoneze competiţia după acest meci din cauza unei afecţiuni gastrointestinale.

În aceste condiţii, Begu a devenit prima jucătoare calificată în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier, fază în care va juca împotriva învingătoarei dintre germana Angelique Kerber, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 5 şi spaniola Lara Arruabarrena, locul 83 WTA.

La turneul american, prezenţa în sferturile de finală este recompensată cu un premiu în valoare de 16.725 de dolari şi 100 de puncte WTA.

În optiile de finală ale competiţiei de la Charleston este califcată şi Andreea Mitu, locul 107 WTA. Ea va juca, joi, cu americanca Madison Keys, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 7.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici