Irina-Camelia Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Seul

Perechea Lara Arruabarrena/Irina-Camelia Begu (Spania/România) a învins, marţi, cu scorul de 6-1, 6-1, cuplul Darija Jurak/Megan Moulton-Levy (Croaţia/SUA), cap de serie numărul 3, şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Seul, cu premii în valoare totală de 500.000 de dolari.

101 afișări
Imaginea articolului Irina-Camelia Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Seul

Irina-Camelia Begu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Calificarea în această fază este recompensată cu 60 de puncte WTA şi un premiu total de 2.623 de dolari.

În următorul meci, Niculescu şi Arruabarrena vor evolua împotriva echipei Alexandra Panova/Heather Watson (Rusia/Marea Britanie), care a trecut în prima manşă de cuplul Danka Kovinici/Anna Schmiedlova (Muntenegru/Slovacia), cu scorul de 6-2, 6-4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici