Irina-Camelia Begu s-a calificat în turul al doilea al French Open

Jucătoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 30, s-a calificat, luni, în manşa secundă a French Open, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţiei.

312 afișări
Imaginea articolului Irina-Camelia Begu s-a calificat în turul al doilea al French Open

Irina-Camelia Begu s-a calificat în turul al doilea al French Open (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Begu a învins-o pe sportiva din SUA, Bethanie Mattek-Sands, poziţia 164 în ierarhia mondială, cu scorul de 6-4, 7-6 (6), după o oră şi 46 de minute de joc şi după ce a salvat două mingi de set.

Pentru calificarea în turul doi la Roland Garros, românca va primi 70 de puncte WTA şi un cec în valoare de 50.000 de euro.

În faza următoare, Begu va evolua în premieră cu jucătoarea croată în vârstă de 17 ani Ana Konjuh, locul 94 WTA, care a trecut, cu scorul de 6-1, 6-4, de Margarita Gasparian (Rusia), locul 117 WTA, sportivă venită din calificări.

Tot astăzi va mai juca în turul I Cristina-Andreea Mitu, ultima jucătoare română de pe tabloul principal de simplu. Simona Halep a acces, duminică, în turul doi, aceeaşi perfomanţă înregistrând-o Alexandra Dulgheru, luni, în timp ce Monica Niculescu a fost eliminată, tot luni, în primul tur al French Open.Irina-Camelia Begu, în turul al doilea al French Open.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici