Irina-Camelia Begu s-a calificat în turul al doilea al turneului de la Roma

Jucătoarea Irina-Camelia Begu, locul 31 WTA, a învins-o, marţi, cu scorul de 4-6, 6-2, 6-1, pe sportiva poloneză Urszula Radwanska, locul 109 WTA, venită din calificări, reuşind să acceadă astfel în turul secund al turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

217 afișări
Imaginea articolului Irina-Camelia Begu s-a calificat în turul al doilea al turneului de la Roma

Irina-Camelia Begu s-a calificat în turul al doilea al turneului de la Roma (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Begu a întrecut-o pe sora mai mică a sportivei Agnieszka Radwanska, locul 13 WTA, după un meci care durat o oră şi 52 de minute.

Irina Begu va evolua în manşa următoare împotriva jucătoarei germane Angelique Kerber, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 9. Scorul întâlnirilor directe este de 2-1, pentru Kerber. În 2015, ele şi-au împărţit victoriile. Mai întâi a câştigat Begu, în turul I al Australian Open, scor 6-4, 0-6, 6-1, apoi s-a impus Kerber, în sferturi, la Charleston, cu 7-6 (3), 7-6 (4). Jucătoarea germană a mai câştigat şi meciul din turul doi al Indian Wells, din 2013, cu scorul de 6-3, 6-2.

Prezenţa în turul 2 este recompensată la Roma cu 11.710 euro şi 60 de puncte WTA.

Toate cele trei românce prezente la Foro Italico, pe tabloul principal de simplu, sunt în manşa a doua: Simona Halep, locul 2 WTA, acceptată direct în această fază, Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, venită din calificări, care a trecut, tot marţi, de japoneza Misaki Doi, şi Irina Begu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici