IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA, scor 0-0, în preliminariile Campionatului European din 2016. România ocupă primul loc în grupa F după şase etape

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, sâmbătă, la Belfast, în compania selecţionatei Irlandei de Nord, în etapa a şasea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2016.

4768 afișări
Imaginea articolului IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA, scor 0-0, în preliminariile Campionatului European din 2016. România ocupă primul loc în grupa F după şase etape

IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA, scor 0-0, în preliminariile Campionatului European din 2016 (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

La meciul de la Belfast, pentru naţionala României a debutat şi atacantul Florin Andone, care a intrat pe teren în minutul 72, în locul lui Claudiu Keşeru.

Irlanda de Nord: McGovern - C. McLaughlin, McAuley,  J. Evans (Cathcart '79), Brunt - Ward (C. Evans '79), Norwood,  Davis, Baird, Dallas - K. Lafferty. Selecţioner: Michael O'Neill

România: Tătăruşanu - Papp, Chiricheş, Grigore, Sepsi - Prepeliţă, Pintilii - Torje, Maxim (Tamaş '90), Chipciu (Stancu '61) - Keşeru (Andone '72). Selecţioner: Anghel Iordănescu

Cartonaşe galbene: Brunt '50 / Pintilii '29, Sepsi '47, Torje '78

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Spania, cu Carlos Velasco Carballo la centru, ajutat de asistenţii Roberto Alonso şi Juan Yuste, de arbitrii adiţionali Carlos Del Cerro şi Santiago Jaime, şi de al patrulea oficial Marcos Alvarez Moreno.

România ocupă primul loc în grupa F după şase etape din preliminariile Euro-2016

Reprezentativa României ocupă primul loc în grupa F, cu 14 puncte, după disputarea a şase etape din preliminariile Campionatului European din 2016.

România are patru victorii, scor 1-0 cu Grecia, 1-0 cu Finlanda, 2-0 cu Irlanda de Nord, 1-0 cu Insulele Feroe, şi două remize, scor 1-1, cu Ungaria şi 0-0 cu Irlanda de Nord.

Locul doi este ocupat de Irlanda de Nord, cu 13 puncte, iar pe trei se află Ungaria, cu 11 puncte.

Insulele Feroe este pe locul patru, cu şase puncte, iar Finlanda ocupă locul cinci, cu 4 puncte.

Grecia a acumulat două puncte şi este ultima în grupă.

Etapa a şaptea programează, la 4 septembrie, meciurile Grecia - Finlanda, Insulele Feroe - Irlanda de Nord şi Ungaria - România.

LIVE TEXT

Minutul 90: FINAL

Minutul 77: Atacantul Florin Andone a debutat pentru prima reprezentativă a României.  În vârstă de 22 de ani, Andone a intrat pe teren în minutul 72, în locul lui Claudiu Keşeru.

Minutul 60:  Schimbare făcută de Iordănescu: Iese Chipciu şi intră Bogdan Stancu.

Minutul 46: S-a reluat partida.

Minutu 45: PAUZĂ

Minutul 25: Pintilii s-a accidentat, după ce tot el l-a faultat cu picioarele în faţă pe Baird. Jucătorul român primeşte cartonaşul galben.

Minutul 18: Ocazie petru România: Torje a driblat trei jucători, însă Maxim îi iese în faţă în apropierea careului mic şi nu poate să tragă! Mingea ajunge, în cele din urmă, la Chipciu, care trage la 10 metri peste poartă.

Minutul 1: Meciul a început.

Echipele de start:

România: Tătăruşanu - Papp, Chiricheş, Grigore, Sepsi - Pintilii, Prepeliţă - Torje, Maxim, Chipciu - Keşeru. Selecţioner: Anghel Iordănescu

Irlanda de Nord: McGovern - McLaughlin, Evans, McAuley, Ward - S. Davis, Baird, Norwood - S. Dallas, K. Lafferty, Brunt. Selecţioner: Michael O'Neill

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici