Isabel, portarul feminin de la Real Madrid, ţinta unui atac misogin. Mai mulţi fotbalişti şi cluburi au sărit să o apere

  • María Isabel Rodríguez este portarul echipei feminine a celor de la Real Madrid
  • În urma unui tweet, ea a avut parte de un val de comentarii misogine
  • Mai mulţi fotbalişti şi cluburi au sărit în apărarea portarului spaniol
966 afișări
Imaginea articolului  Isabel, portarul feminin de la Real Madrid, ţinta unui atac misogin. Mai mulţi fotbalişti şi cluburi au sărit să o apere

(A) ŞTIRILE – AU SĂRIT S-O APERE PE ISABEL

Asensio, Casemiro, Vinicius şi Marcelo sunt solidari cu portarul echipei de fotbal feminin a clubului Real Madrid, María Isabel Rodríguez. 

Maria a postat pe reţelele de socializare un colaj de poze, cu ea şi Marco Asensio, pentru a sărbători golul acestuia din Champions League. Tweetul era însoţit de mesajul “Aceeaşi pasiune”.

La ce nu se aştepta Maria a fost valul de comentarii misogine. Acestea au determinat-o să-şi şteargă postarea.

Numai că lumea sportivă a reacţionat. Asensio a fost primul care a făcut un colaj cu el şi María Isabel Rodríguez, cu mesajul iniţial, “Aceeaşi pasiune”. Casemiro, Vinicius şi Marcelo şi cluburile Tottenham, Boca Juniors, Gremio s-au alăturat ideii. Acţiunea a devenit virală pe Twitter. (AMBIANŢĂ)

Despre acest gest de solidaritate şi despre misoginism în fotbalul românesc a vorbit, la Aleph News, şi Anca Nina, jucătoare de fotbal şi vicepreşedinta AFAN.

„Am auzit, am trăit. Este normal pentru că noi, în România, încă avem o mentalitate destul de scăzută în ceea ce priveşte practicarea fotbalului feminin.”, a afirmat Nina Anca, vicepreşedinte AFAN

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici