Isăilă: Simt că m-aş umili dacă aş mai rămâne la FC Braşov

Antrenorul Daniel Isăilă a declarat marţi, agenţiei MEDIAFAX, că nu se pune problema să mai rămână la FC Braşov, după ce Marius Şumudică a semnat un contract pe doi ani, în calitate de antrenor principal, deoarece s-ar simţi umilit.

134 afișări
Imaginea articolului Isăilă: Simt că m-aş umili dacă aş mai rămâne la FC Braşov

Isăilă: Simt că m-aş umili dacă aş mai rămâne la FC Braşov (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Ajunge, gata, voi pleca de la FC Braşov. Aş fi ipocrit să spun că nu mă doare, dar sunt liniştit şi împăcat sufleteşte că am făcut totul şi am dat totul pentru această echipă. Jucam bine, aveam ocazii, dar asta e, cum spunea un mare antrenor, norocul nu îl poţi antrena. Simt că m-aş umili dacă aş mai rămâne încă o dată la FC Braşov. Ce mă doare însă este că nu am fost anunţat şi am aflat din presă de numirea unui nou antrenor. Asta este, merg înainte, orice şut în fund e un pas înainte. Nu ştiu ce voi face, sunt deschis discuţiilor, dar în acest moment mă voi bucura cât pot de familie, pe care am neglijat-o prea mult în ultima perioadă", a declarat Isăilă.

Antrenorul Marius Şumudică, demis luni de la conducerea tehnică a echipei Astra Ploieşti, a semnat, marţi, un contract pe două sezoane cu FC Braşov, a declarat, pentru MEDIAFAX, patronul grupării braşovene Ioan Neculaie.

Tehnicianul Daniel Isăilă a condus FC Braşov din 29 august, când l-a înlocuit pe spaniolul Jose Murcia, antrenor care a rezistat în funcţie doar trei săptămâni. Isăilă s-a mai aflat la conducerea formaţiei ardelene şi după plecarea portughezului Antonio Conceicao din 14 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici