Isco, mijlocaşul echipei Real Madrid, nu a avut timp liber în carantină. "Am făcut-o cel puţin o dată pe zi"

  • Sara Salamo, iubita mijlocaşului Isco, a dezvăluit, că au o viaţă intimă foarte competitivă
  • Fotbalistul echipei Real Madrid şi Sara Salamo sunt împreună din 2017
  • Campionatul din Spania, La Liga, se reia începând cu 11 iunie
1862 afișări
Imaginea articolului Isco, mijlocaşul echipei Real Madrid, nu a avut timp liber în carantină. "Am făcut-o cel puţin o dată pe zi"

Isco, mijlocaşul echipei Real Madrid, nu a avut timp liber în carantină. "Am făcut-o cel puţin o dată pe zi"

Sara Salamo, iubita lui Isco, a oferit detalii intime despre relaţia pe care o are cu mijlocaşul echipei Real Madrid. Actriţa de 28 de ani a dezvăluit, în cadrul unui show TV, că cei doi sunt foarte competitivi pe plan sexual, iar în carantină au fost nedespărţiţi. Isco şi Sara sunt împreună din 2017 şi au un băieţel de 10 luni. 

"Nu am vrut să vin în emisiune fără să pot spune că am făcut-o cel puţin o dată pe zi. Dar a fost lansată cartea şi nu am putut ajunge chiar la nivelul acela. Am avut mult de lucru şi avem şi copii. Însă suntem foarte competitivi", a spus Sara Salamo, pentru emisiunea "La Resistencia".

Isco nu a avut un sezon uşor. Din cauza accidentărilor a stat mai mult pe bancă şi a marcat doar 3 goluri. Potrivit presei din Spania, La Liga s-ar relua începând cu 11 iunie, iar primul meci va fi derby-ul dintre Sevilla şi Betis. Real Madrid va juca duminică, 14 iunie, în faţa celor de la Eibar. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici