Istvan Kovacs arbitrează meciul Vikingur Reykjavik - NK Koper din Liga Europa

Arbitrul Istvan Kovacs va conduce la centru meciul dintre echipele Vikingur Reykjavik (Islanda) şi NK Koper (Slovenia), programat, joi, de la ora 21.30, în manşa secundă a turului întâi preliminar al Ligii Europa.

78 afișări
Imaginea articolului Istvan Kovacs arbitrează meciul Vikingur Reykjavik - NK Koper din Liga Europa

Istvan Kovacs arbitrează meciul Vikingur Reykjavik - NK Koper din Liga Europa (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Istvan Kovacs va fi ajutat la cele două linii de Miklos Istvan Nagy şi Vasile Florin Marinescu, în timp ce Cătălin Popa va fi rezervă.

În tur, în urmă cu o săptămână, NK Koper s-a impus cu scorul de 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici